Laatste Nieuws

16/10/2020 - 13:51

Op 30 september en 1 oktober laatstleden, lanceerde AbiWare gloednieuwe functionaliteiten m.b.t. VTO (Vorming, training en opleiding) in AbiWeb

Deze functionaliteiten laten toe om in een gebruiksvriendelijke webtoepassing, de volledige administratie en opvolging te doen van alle VTO-activiteiten in een hulpverleningszone.  Planning, organisatie en uitvoering maar ook evaluatie, kostenopvolging en rapportering, maken standaard deel uit van deze nieuwe ontwikkeling.

Heel wat hulpverleningszones volgden de virtuele lanceringsevents en lieten ons weten de nieuwe functionaliteiten zo snel mogelijk in gebruik te willen nemen.

16/10/2020 - 13:38

Op 18 oktober was het exact 20 jaar geleden dat AbiWare werd opgericht.  Oprichter Pol Van Cleemput was op dat ogenblik al meer dan 10 jaar bezig met het ontwikkelen van software voor hulpverleningsdiensten.

Ondertussen, 20 jaar later, is AbiWare nog steeds een gevestigde waarde in het landschap van software leveranciers voor brandweer-, ambulance- en politiediensten.  Onze klassieke client-server oplossingen maken stilaan plaats voor oplossingen in web- en cloudomgeving die meer en meer ondersteund worden door Apps.

18/09/2019 - 10:33

Op dit moment zijn er problemen met de 4G connectie op de tablets.

Via wifi zie je op de tablet alle ritten binnenkomen. Switch je naar een 4G connectie (bijvoorbeeld voor de mensen in de wagens) dan worden de ritten niet meer ingeladen op de tablet.

Op de website zijn deze nog wel zichtbaar.

We hebben hiervoor contact opgenomen met de firma Astrid en ze zijn op de hoogte van het probleem.

Het probleem stelt zich met de BlueLight Mobile SIM-kaarten en is een algemeen connectieprobleem

Ze werken zo spoedig mogelijk aan een oplossing, en houden ons hiervan op de hoogte.
Zodra we een update hebben ontvangen, wordt deze via de website gecommuniceerd.